All inklusive rejser – fuld forplejning på dejlig ferie

All inklusive rejser er, som det fremgår, rejser, hvor alt vedrørende rejse og forplejning på hotellet er betalt på forhånd. Det er en rar fornemmelse, at du allerede inden afrejsen har styr på, hvad familien spenderer på mad og drikke. Det får du, når du bestiller all inklusive rejser hos Primo Tours.

På vores all inklusive rejser er alle måltider og alle lokale drikkevarer inkluderet i rejsens samlede pris. Der kommer ikke ubehagelige overraskelser og efterregninger. Efter ankomsten til hotellet vil du kunne nyde det overdådige tilbud af mad og drikke. Du og din familie starter med morgenbuffeten, der vil kunne imponere selv de mest kræsne. Inkluderet er også frokost med både varme og kolde retter, og aftenbuffeten er et kapitel for sig med et væld af varme retter samt naturligvis salater og grøntsager i lange baner. Kaffe og te med dejlig kage om eftermiddagen er naturligvis også inkluderet, og på udvalgte hoteller er snacks og is til børnene i begrænsede perioder endda også en del af den samlede all inklusive rejsepakke.

Se den opdaterede liste over de mest aktuelle all inklusive rejsetilbud på Primo Tours hjemmeside. KLIK HER

Hvis du ikke ønsker at mangle noget, når det gælder mad og drikke, men samtidig vil sikre dig, at feriebudgettet ikke løber løbsk, ja, så er all inklusive rejser hos Primo Tours lige det helt rigtige for dig. Du får et fuldstændigt overblik over dine samlede udgifter til forplejning.

På vores hjemmeside har vi stillet det overskueligt op for dig. Vi har sammensat en liste over de af vores hoteller, der tilbyder all inklusive pakkeløsningen. Klik ind på hjemmesiden og få et samlet indtryk over dine muligheder for en dejlig luksusferie, hvor alle måltider er inkluderet. Vi glæder os til at sende dig af sted på din livs bedste ferie. Ring allerede i dag til vores flinke rejsekonsulenter, der vil kunne vejlede dig omkring valget af dit feriehophold. all inklusive.

All inklusive rejser – fuld forplejning på dejlig ferie
1 vote, 5.00 avg. rating (99% score)

.